Lichtwerk

Deze pagina is bedoeld voor jou, als je je geroepen voelt om de wereld en alle zielen te helpen in haar proces met energiewerk. Of als je merkt dat de ongeziene wereld op een andere manier een beroep op je doet, zoals bij mij!

Zoals je op mijn persoonlijke pagina kunt lezen heb ik zelf begeleiding mogen krijgen van een heel fijne vrouw, waar ik enorm veel van heb geleerd. Zij wist precies aan te sluiten bij mijn spirituele roeping en op die manier heb ik hier mijn eigen vorm aan gegeven. Tegelijk merkte ik dat er veel behoefte is om veel samen te doen. Ik denk dat dit zelfs wenselijk en mogelijk noodzakelijk is!

Uniek in Eenheid

We zijn allemaal uniek in eenheid. Ik had wonden op mijn eigen ziel te helen, maar tegelijk voelde ik hoe krachtig we samen konden zijn als Eén. Ik heb een persoonlijk groeiproces. Ik heb mijn eigen meditaties en oefeningen. Daarnaast vind ik het prettig om voor de aarde en alle bewoners gezamenlijk te werken en te mediteren. Mijn contact met de ongeziene wereld helpt hier enorm bij en zij steunen dit! Sterker nog, zij zorgen ervoor dat dit werk met uitzonderlijk veel zorg en grondig wordt gedaan.

Hier in het kerkje zijn lichtwerkbijeenkomsten, incidenteel (n.a.v. een thema of behoefte) of op regelmatige basis. Maar mogelijk vind je het fijn om eerst of tegelijkertijd te werken aan een persoonlijk plan. Vaak is het zo dat de dingen die bij jou persoonlijk zich aandienen, uiteindelijk jouw specialiteit (uniciteit) zijn. Hoe geweldig om daar gebruik van te kunnen maken!

Neem gerust contact op, dan kijken we hoe we jouw Werk sterker neer kunnen zetten!

 Lightworkers unite!