Een sessie

Voor kinderen en/of gezinnen heb ik een andere werkwijze. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je bij me komt voor een sessie wil ik je graag eerst wat beter leren kennen. Samen bekijken we wat jouw hulpvraag is en bepalen we hoe we daarmee aan de slag gaan, welke werkvorm we gaan hanteren en in welke regelmaat. De eerste keer maak ik vrijwel altijd meteen een handafdruk, van waaruit ik je al helderheid kan geven over dat waar je voor komt. De uitgebreidere analyse daarvan geeft me zicht op welke krachten we kunnen aanspreken die je helpen in je groei.

Mijn doel is om zo hulp te bieden, dat je in staat zult zijn de krachten en mogelijkheden van jezelf te vinden en te gebruiken. We doorbreken oude patronen en creëren nieuwe. Hierbij maak ik gebruik van coaching, transpersoonlijke-, meditatie– en dagdroomtechnieken en handpalmtherapie.

Na een sessie
Na een sessie vind ik het prettig om nog even wat te praten en op een plezierige manier af te sluiten. Meestal duurt een sessie ongeveer twee uur.

Als ik iemand help, doe ik dat voor 100%. Dat betekent dat ik die inzet ook van jou verwacht. Groeien en ontwikkelen gaat nu eenmaal niet vanzelf.

Neem voor meer informatie gerust even contact met me op.