Wie ben ik…

Mijn naam is Irene en ik woon in Hedikhuizen, in het oude kerkje aan de Hoge Maasdijk. Hier is ook mijn heerlijke praktijkruimte: een fijne, gezegende plek!

Ik ben geboren in 1973 en ben van nature heel gevoelig. Voor mij is de wereld niet zoals die voor velen eruit ziet, ik zie ook energie en kan er contact mee maken. Dit was in mijn jeugd eerder een last dan een gave, dus heb ik zelf begeleiding moeten zoeken. Ondanks dat er zeker mensen zijn die een dergelijke begeleiding aanbieden, bleek een goede begeleiding niet makkelijk te vinden. Maar gelukkig vond ik Annemieke.

Ik kan een heel verhaal vertellen over wat die begeleiding inhield, maar het belangrijkste is dat die hulp me heeft geholpen met wie ik nu ben en wat ik nu doe. Ik ben daar heel dankbaar voor en van daaruit heb ik de wens dat een dergelijke ontwikkeling of groei voor iedereen mogelijk zou moeten zijn.

Uit nieuwsgierigheid ben ik in 2003 begonnen op Academie Antropodynamica en heb daar Diagnostische Handanalyse® en Transpersoonlijke Therapie geleerd. Daarnaast ben ik door Henri de Vidal de St. Germain opgeleid als regressie- en reincarnatietherapeut. Bijzonder is dat ze allebei vanuit een trance werken en zo bijzonder mooi en fijn te combineren zijn, wat sessies heel diepgaand en helend maken. Zelf sta ik nog steeds versteld van wat hiermee bereikt wordt en hoe prettig het werkt! Je kunt het het best vergelijken met dagdromen.

Sinds 1995 heb ik ook voor de klas gestaan, in het basis- en voortgezet speciaal onderwijs en werkte ik als remedial teacher en mentor. Ik heb daardoor veel ervaring met kinderen (mensen) die prikkels op een andere manier verwerken. Ook heb ik een bijzondere behandelvorm ontwikkeld voor dyslexie (waarin ik mijn remediërende vaardigheden en psychotherapie combineer).

In 2007 werd ik moeder van een prachtige dochter. Ik heb toen moeten kiezen of ik voor de klas bleef staan, of dat ik door ging met het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling, op diepgaand, spiritueel niveau. Allebei werd teveel. Het kon niet anders dan dat ik meZelf volgde, ook al bracht dit onzekerheid met zich mee. Maar ik ben zielsgelukkig dat ik dit werk kan doen!

In Liefde,