Mijn Bachbloesemverhaal

Veel heb ik ontdekt omdat ik er zelf veel baat bij had. Dat begon ooit met handanalyse, wat ik leerde kennen bij een heel fijne vrouw die me enorm hielp hiermee, en met de therapie die hierbij ontwikkeld is. Dat motiveerde me om dit verder te onderzoeken en om uiteindelijk de opleiding voor Diagnostisch Handanalist® en Transpersoonlijke Therapie te volgen.

En een hele poos terug ontdekte ik ook Bach Bloesems.

Ik ben heel erg onder de indruk van deze subtiele en tegelijk krachtige energie en heb ondervonden dat dit heel heilzaam werkt en op zo’n liefdevolle manier! Een handanalyse geeft al veel inzicht en zet processen in gang en hierbij kunnen Bach Bloesems prettig en ondersteunend werken.

Ook verraste het mij dat de grondlegger van deze therapie dezelfde gedachtegang volgt als waar ik achter sta, wat volgens mij mede de oorzaak is van deze mooie samenwerking met mijn werk.

Zodoende moest ik er het fijne van weten en ben me hierin gaan verdiepen, met hulp van iemand die al jarenlang Bach Bloesems kent en gebruikt. Ook ontmoette ik Henny Gieles (dirigent van ons orkest), die zelf deze prachtige remedies maakt. En wat bleek: Eén van de bloesems die hij nog zocht stond in de tuin van ons kerkje! Ik heb toen gezien hoe Henny deze bloesems met veel liefde oogstte en verwerkte in de remedie en ben toen ook zijn Bachbloesems gaan gebruiken: www.mijn-bachbloesems.nl. De werking van deze bloesems zijn bijzonder, diepgaand en krachtig.

Het is eenvoudig gezegd gewoon een feestje om deze Bloesems te mogen gebruiken voor je groei! Onze Aarde is prachtig… 🙂

Neem even contact op als je denkt dat Bachbloesems ook voor jou zullen werken.

Terug naar de vorige pagina