Reacties

‘Als ik met jou heb gewerkt, dan voel ik me gereinigd of zo. Net als een vies bord die in de vaatwasser is geweest.’ (meisje, 11 jaar)

kleine-wijze-vrouw‘Inmiddels alweer tien dagen verder. Ik vond het erg gezellig. Maar meer dan dat: het consult heeft veel indruk gemaakt en me bewust gemaakt van iets dat heel essentieel voor me is: (zelf)respect. Ik heb er dan ook even de tijd voor genomen om het te voelen en te integreren.’

‘De handanalyse vond ik heel erg interessant, vooral omdat je dingen benoemde die ook echt klopten. Over mij en over onze G (5 jr). Ik ben er echt over na gaan denken.
Onze G z’n gedrag kwam er ook helemaal uit. Ik kijk op sommige punten nu anders tegen zijn gedrag aan, en probeer er ook goed op in te spelen. Ik begrijp hem vaak beter dan eerst. De verhalen van K (knuffel) vond hij erg leuk , ik heb ze in het begin een aantal keer voorgelezen en hij vond het geweldig dat K in een verhaaltje speelt. Hij speelt en praat nu vooral heel vaak met K, K is echt een deel van het gezin geworden.’ (moeder van G.)

‘Ik vind het geweldig allemaal. Ik voel me een heel ander mens. Ik durf mensen te ‘confronteren’ met mijn mening. Ik durf gek te doen, ook al zien andere mensen dat. Ik durf iemand iets te vragen en ga zo maar door.
Je zegt steeds, ‘bedank je ware zelf maar’,
Maar nu bedank ik ook jou.
Irene BEDANKT en tot de volgende keer.’

‘Het gaat goed. Zowel met M (3 jr) als met mij. Ik heb zelfs veel energie maar ik wil niet te vroeg juichen………. Ik ben zaterdag samen met M op pad geweest. Naar de stad en naar een film dat vond hij geweldig. Het gaat echt beter met M. Hopelijk gaan we de stijgende lijn vasthouden.’ (moeder van M.)

‘Op het kinderdagverblijf gebruiken ze nu ook muziek, en G (7 maanden) slaapt nu ook daar gewoon!’ (moeder van G.)

‘Ik zou je na een tijdje nog laten weten hoe het gaat, na 2 weken vakantie gehad te hebben deze mail. Allereerst wil ik je nog bedanken, voor de eerste keer in mijn leven voel ik me écht goed geholpen!’

‘We hebben de indruk dat het met P (4 jr) inderdaad beter gaat. Het lijkt er inderdaad op dat P vrolijker is!
We zullen je op de hoogte houden.
Ik wil graag een nieuwe afspraak met je maken voor mezelf.’ (moeder van P.)

‘Heb ik al gezegd hoe blij ik ben dat jij je zo met J (8 jr) bezig houdt?
Ik vind jouw betrokkenheid echt ongelooflijk. Voelt voor J, maar zeker ook voor ons, als een warm bad en een waardevolle steun.
Dankjewel!’ (ouders van J.)

‘Ik vind het echt heel fijn dat je mij wilt helpen en heel lief dat je voor mij de moeite neemt. Ik ben erg benieuwd hoe het dinsdag zal gaan en wat er allemaal uit komt!’ 

‘Dinsdag zien we elkaar weer en ik kijk er naar uit om verder te werken.
In januari 2010 heb ik mijn eerste sessie bij jou gedaan en sindsdien is er enorm veel veranderd. Ik leef bewuster en intenser en heb meer dan ooit behoefte aan verandering.’

‘Ik wilde even laten weten dat je me goed hebt geholpen!! :)’ (meisje, 16 jaar)

‘M (12 jr) had net voor de zomervakantie tijdens een sessie de verhalen afgemaakt en zelf uitgewerkt. Die verhalen hielden hem tijdens de vakantie heel erg bezig. Hij heeft het er veel over gehad.
Daarna ging M naar de middelbare school, wat natuurlijk een spannende periode is. Na het eerste rapport, wat er erg goed uit zag, viel er een last van M zijn schouders. Lastig voor hem is nu alleen nog dat hij een beugel heeft gekregen die hem ook nog eens zeer doet, maar M zit echt op zijn plek op school en hij zit lekker in zijn vel. M is ook bezig gebleven met de sessies en de verhalen.’ (moeder van M.)

‘Vanaf het moment dat we de sessie hadden gedaan, kan ik J (1 jr) gewoon bij de buurvrouw achterlaten zonder dat hij gaat huilen.’ (moeder van J.)

‘Tnx voor je luisterend oor en doorvragend geduld. Het heeft me weer heel veel gebracht. 
Met warme groet, 
J’