Tarieven

Kennismaking van maximaal een half uur (telefonisch of in het kerkje): Gratis

Uitgebreide diagnostische handanalyse®: Duur ongeveer 2 uur, inclusief desgewenst audio-opname: € 100,–
Handanalyse kind: € 70,–

Resultaat: inzicht in je karakter, begrip in oorzaak en gevolg; welke situaties trek je aan, inzicht in je talenten, wat kan beter voor je werken, onderbouwde keuzes kunnen maken, groei en ontwikkeling.

Handanalyse van een gezin (2 of meer personen): € 150,–

Resultaat:inzicht in jezelf en in elkaar, inzicht in waarom je elkaar hebt ‘aangetrokken’, handvaten voor betere relatie en groei & ontwikkeling samen.

Het is prettig als je van tevoren even nadenkt over waar je inzicht in wil, zodat ik gericht kan kijken.


Sessie (coaching, dagdroomsessie, persoonlijke meditatie), duurt doorgaans anderhalf tot twee uur: € 85,–
(Korte sessie van een uur: € 60,–)


Wandelsessie van ongeveer een uur, vanaf het kerkje: € 40,– (Met daarna een kopje thee 🙂 )
Denk aan fijne wandelschoenen!
(Langere wandelingen afhankelijk van de duur en locatie.)

Wanneer het weer het niet toelaat om naar buiten te gaan, dan kunnen we de afspraak verzetten, zo nodig nog op de dag zelf, zonder bijkomende kosten. Ook is het mogelijk om binnen een korte sessie te doen.


Tarieven Bachbloesems
Remedie n.a.v. je persoonlijke verhaal (via de site, mail, evt. telefoon): € 35,00
Remedie i.c.m. consult van een uur (gericht op het samenstellen van de remedie): € 45,00
Vervolgconsult (+remedie) binnen 5 weken (ongeveer een half uur): € 35,00
Herhaling van dezelfde remedie: € 15,00
Extra flesje van 30 ml met dezelfde samenstelling en tegelijkertijd besteld: € 10,00
Remedie n.a.v. een sessie hier bij mij: € 15,00
* Alle prijzen zijn inclusief remedie en inclusief verzendkosten en BTW.


Deelname Lichtwerkgroep: € 10,00


Therapeutisch verhaal of persoonlijke meditatie: € 50,–


Workshop handanalyse inclusief syllabus

Dagdeel (3 uur) € 35,- pp*

Zin in een gezellige en leerzame ochtend, middag of avond met vrienden of collega’s? Leer jezelf en elkaar beter kennen! En leer de basisbegrippen van handlijnkunde.

* minimaal 5 deelnemers


Dyslexietherapie: Een eerste sessie is gratis.
Vervolgsessies van ongeveer anderhalf uur zijn 50 euro per keer. De duur van de begeleiding verschilt. Houd rekening met ongeveer tien sessies. (Klik hier voor meer informatie)


Neem voor workshops of lezingen even contact met me op.


Jongeren, studenten en minima
Ik vind het belangrijk dat iedereen, ook diegenen die het niet zo breed hebben, een afspraak kunnen maken. Heb je hulp nodig, maar kun je het gevraagde bedrag niet veroorloven? Neem dan contact op, dan vinden we een oplossing.

Een consult duurt twee uur (m.u.v. dyslexietherapie), de handanalyse of sessie zelf tot ongeveer anderhalf uur (langer is niet wenselijk, omdat het veel van iemand vergt). Mijn ervaring is dat we in deze tijd grondig en diepgaand werk kunnen doen. Wanneer je een afspraak met me hebt, zal ik me aan de eindtijd moeten houden. Om die reden wil ik je er op attent maken op tijd bij me te zijn zodat we de volledige tijd goed kunnen benutten en we de sessie niet af hoeven te breken. Houd dus rekening met bijvoorbeeld het verkeer!

Wanneer je verhinderd bent voor een afspraak, laat dit dan ten minste 24 uur van te voren telefonisch even weten (het is mogelijk de voicemail in te spreken). Vergeten afspraken of afspraken die op dezelfde dag zijn afgezegd breng ik in rekening.

Andere diensten, zoals het schrijven van een verslag, het bijwonen van een gesprek of een sessie op locatie zijn mogelijk. Hiervoor hanteer ik passende tarieven die ik op aanvraag (via e-mail) kan geven.

Vergoedingen: Van 2011 t/m 2015 was ik A-therapeut bij de beroepsvereniging VIV. Dit hield voor jou destijds in dat je grote kans maakte dat je zorgverzekeraar de bij mij gevolgde consulten geheel of gedeeltelijk vergoedde. Tegenwoordig zijn er zo weinig zorgverzekeraars die nog iets vergoeden, en betaalden cliënten (of hun werkgever) afgelopen jaar hun consulten toch veelal zelf, dat ik besloten heb mijn lidmaatschap bij de VIV vanaf 2016 op te zeggen.

Download: Algemene Voorwaarden (pdf)