Bach Bloesems

Bachbloesem-mixen (remedies) worden speciaal voor jou samengesteld. Er bestaat geen perfecte standaard mix voor een kwaal. Ieder persoon is anders en zo is ook iedere combinatie heel persoonlijk. Edward Bach, de grondlegger van de Bachbloesems, maakte altijd een persoonlijke remedie voor iemand. In zijn filosofie kan dat niet anders. De mens hoort in het middelpunt te zijn en zeker niet de kwaal.

Ik gebruik de remedies van Henny Gieles. Hij maakt deze remedies zelf en precies zoals Bach dat wilde, heel bijzonder. Ik ervaar ze als heel krachtig en diepgaand, wat helemaal bij mij en mijn manier van werken past: www.mijn-bachbloesems.nl.

Een remedie wordt gemaakt naar aanleiding van je persoonlijke verhaal. Je kunt je verhaal mailen naar me. Je mag me ook mailen voor een telefonische afspraak. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om bij me langs te komen. Ik kan dan de remedie ter plekke maken.

Het gebeurt regelmatig dat we ontdekken dat na een sessie, het wenselijk blijkt te zijn om een bloesemremedie  samen te stellen. Die ondersteunt dan het proces dat we in de sessie in gang hebben gezet. Meestal kan ik de remedie meteen na de sessie voor je maken, terwijl jij nog even een kopje thee drinkt.

Met het formulier hier onder kun je me je verhaal sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. De remedie wordt met de hand gemaakt, maar met de juiste informatie en als ik die bijtijds heb (vóór 15.00 uur) kan ik je ook de remedie vaak nog dezelfde dag opsturen.

    Tarieven Bachbloesems

    Wil je meer weten over de werking van Bachbloesems, klik dan hier.

    Klik hier voor mijn persoonlijke verhaal met Bachbloesems 🙂

    N.B.: Bachbloesems vervangen geen medicijnen. Die werken op een ander niveau. Ze zijn gerust naast elkaar te gebruiken. Het is dus niet de bedoeling dat je medicijnen zomaar laat staan. Raadpleeg voor medische zaken je arts. Ook zal die mogelijk graag willen weten dat je ook Bachbloesems gebruikt.