Kennismakingsworkshop Handanalyse

Update: ik geef nu ook online een kennismakingsworkshop, d.m.v. een video conference. Klik hier voor meer informatie.

Mensen zijn natuurlijk nieuwsgierig naar handanalyse. En dat is logisch, want het is gewoon erg interessant wat je handen over je te vertellen hebben! Vandaar deze kennismakingsworkshop.

En wat is nu fijner dan een boeiende workshop op zo’n prachtige plek….

Wanneer je interesse hebt, laat het me weten, dan zet ik je op de lijst. Als ik vier personen bij elkaar heb, dan ga ik hem plannen.

Wat je ook kunt doen is zelf een groepje samenstellen en een afspraak met me maken. Of je kunt een workshop bijvoorbeeld plannen voor een verjaardag of vrijgezellenfeest. En een workshop kan ook bij jou op locatie verzorgd worden.

Wat gaan we doen…
In de workshop bespreken we de basis van handanalyse, dus handvormen, heuvels en vingers, primaire lijnen. Ik leer je hoe je bepaalde dingen kunt zien en meten en welke betekenis je hieraan kunt verbinden. Na de workshop ben je in staat om bepaalde kenmerken te herkennen en te duiden, maar je kunt natuurlijk niet verwachten dat je daarna een gedegen handanalyse kunt doen. Mijn opleiding was vijf jaar….

Wel zul je merken dat je al snel dingen zult kunnen herkennen.
 
In overleg kan het misschien mogelijk zijn om ook handafdrukken te maken. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie.
 
Wat niet mogelijk is, is om echt heel diep per persoon in te gaan op de hand. Een uitgebreide analyse individueel duurt al zeker anderhalf tot twee uur, dus dat wordt teveel. Wanneer je naar aanleiding van de workshop toch dieper in wil gaan op wat je handen je te vertellen hebben, dan kunnen we een nieuwe afspraak maken. (Bij vertoon van je boekje van de workshop hanteer ik een gereduceerd tarief.)
 
En als je naar aanleiding van deze workshop verder wil leren, dan ben je van harte welkom op de introductiecursus!

Misschien tot gauw!