Spirituele ontwikkeling

Klik hier voor Lichtwerk

Of ik cursussen spirituele ontwikkeling geef… 

Volgens mij is jouw spirituele ontwikkeling helemaal jouw weg. Een groepscursus spirituele of intuïtieve ontwikkeling (of een cursus handanalyse!) kan bij jou een vuurtje aanwakkeren of een trigger zijn om op onderzoek uit te gaan naar jezelf, maar daarna begint pas het echte werk!

Het is meer dan normaal dat je dit samen met iemand wil doen en ik vind het fijn als ik kan helpen. Jij staat met jouw ontwikkeling centraal. We bekijken waar je staat in je groei, waar je tegenaan loopt en waar je een impuls kan gebruiken. We gebruiken eventueel je handen om meer inzicht te krijgen, waarom dat het is zoals het nu is en komen dan tot een op maat  gesneden en heel diepgaande ‘cursus’, die dan in feite geleid wordt door jouw Ware Zelf!

Mijn taak is eigenlijk die van wegwijzer (dat zag ik in een droom). Ik kan je helpen jouw wegen te vinden, en ik loop gewoon een stukje met jou mee, tot je lekker vooruit huppelt en ik je niet meer bijhoud… 🙂

Dit ‘echte werk’ is mooi, verrassend, helend en geeft je veel kracht voor nu en daarna… Het is spannend en liefdevol tegelijk, dus ga het lekker aan: groei!

Share Button