Werking Bachbloesems

Deze informatie is van Henny Gieles, www.mijnbachbloesems.nl. Henny is een zeer ervaren en kundige bachbloesemtherapeut die ik ook zeker kan en wil aanbevelen! Ik heb de informatie maar letterlijk overgenomen, omdat ik het niet beter wist te formuleren….

Hoe werken reguliere medicijnen?

Reguliere medicijnen werken op een “stoffelijk” niveau. Het zijn meestal chemische stoffen die biochemische processen in het lichaam veranderen. Ze grijpen rechtstreeks in op die lichamelijke processen. Vaak zijn het de “werkzame bestanddelen” uit van oorsprong natuurlijke stoffen, die zijn nagemaakt in een farmaceutische fabriek. Vervolgens worden er allerlei chemische hulpstoffen aan toegevoegd om ze in het lichaam “op hun plaats” te krijgen.

Medicijnen hebben meestal bijwerkingen.

Hoe werken Bachbloesems?

Bachbloesems werken niet op een stoffelijk niveau. Hoe dan wel? Je kunt het een “energetisch” niveau noemen, of een emotioneel nivieau. Als je gewend bent te denken in spirituele termen kun je zeggen dat ze je helpen te communiceren met je Hogere Zelf, met ons “wezen”, dat zorgt dat ons lichaam leeft.

Een Bachbloesem helpt ons om onze houding, onze kijk op de wereld te veranderen, waardoor we weer in evenwicht kunnen komen. En vanuit dat evenwicht kunnen we weer gezonder worden.

Bachbloesems kennen geen bijwerkingen. 
Nou… misschien moet ik dat anders formuleren: Als je bijvoorbeeld klachten krijgt omdat je gewend bent om je steeds ondergeschikt te maken aan anderen, en een Bachbloesem helpt je om je niet langer ondergeschikt te maken, dan is dat voor je omgeving wel even wennen… Dat zou je een bijwerking kunnen noemen.

Terug naar de vorige pagina