Agenda


Witte donderdag: Stiltewandeling (indien mogelijk)

Start hier bij het kerkje in de middag (tijd nader te bepalen). Wandeling in complete stilte van ongeveer 5 kilometer naar een plek om te mediteren. Van daaruit kun je mee teruglopen (3 km) of opgehaald worden. Meer info volgt. Geef het aan als je interesse hebt.

Bij echt heel slecht weer wandelen we niet.


Lichtwerkgroep 1 – vol!

Iedere eerste zaterdagochtend van de maand.

Bij voldoende interesse starten we een tweede lichtwerkgroep. Heb je interesse, laat het me even weten.


Lichtwerkgroep 2

Laat weten als je interesse hebt. We spreken dan een keer (online of telefonisch) met elkaar. Momenteel maken we online met de groep (groep 1) contact, wat prima werkbaar blijkt. Bij voldoende interesse starten we gewoon een tweede groep


Lezing handanalyse

Datum: nader te bepalen

Locatie: kerkje Hedikhuizen of ONLINE

Wil je meer weten over handanalyse? Gewoon nieuwsgierig wat je ermee kunt? Misschien omdat je overweegt een handanalyse te laten doen of misschien zelf wel een cursus of workshop te willen gaan doen? Of misschien wil je gewoon wel eens kennismaken?

Dan is deze lezing erg leuk en interessant voor je. Ik vertel in het kort hoe ik handen bekijk, waar ik op let en wat je er zoal uit kunt halen. Aan de hand van de vingerlengtes ga ik er iets dieper op in en vertel ik wat over persoonlijkheden. Ik heb de beschikking over een beamer, dus kan ik je afdrukken en handen van bekende personen laten zien, die alles perfect illustreren. En natuurlijk kijken we ook naar onze eigen handen.

Je ontvangt wat informatie op papier om te bewaren. En ook een kortingsbon voor een uitgebreide handanalyse.

Het is fijn als je laat weten als je interesse hebt.


Introductiecursus Handanalyse

Data: Dit voorjaar….

Locatie: Hedikhuizen (gem. Heusden), regio Den Bosch, evt. ONLINE! 

We gaan, onder het genot van een kopje thee of koffie, weer lekker aan de slag met een klein groepje over handanalyse. Dit is een interessante en vaak gezellige cursus verdeeld over zes avonden van twee uur. De eerste keer maken we handafdrukken en die gaan we samen systematisch analyseren. Aan het eind van de cursus sluiten we af met een zelftoets die we daarna samen bespreken.

Je krijgt een map met hierin informatie en daarnaast maak je tijdens de cursus zelf (als je wil) aantekeningen. Ik adviseer je om het boek ‘Handanalyse en Zelfherkenning’ van Edo Sprong aan te schaffen (tip: Marktplaats).

Aan het eind van de cursus kan je over iemands handen het een en ander vertellen. Behalve dat dit leuk is, merk je ook dat je daardoor iemand (ook jezelf!) makkelijker begrijpt. Bij genoeg interesse zullen we aan het eind van de cursus bekijken of we doorgaan met een groep. We zullen dan dieper de stof in duiken.

Heb je interesse?  Neem dan even contact op: 06-34824165 / irenedebruin@ziggo.nl. De data worden in onderling overleg bepaald.

Meer informatie over handanalyse, klik hier.