Introductiecursus handanalyse

Tijdens deze cursus gaan we, onder het genot van een kopje thee of koffie, weer lekker aan de slag met een klein groepje over handanalyse. Dit is een interessante en vaak gezellige cursus verdeeld over acht avonden (dagdelen) van twee uur*. De eerste keer maken we handafdrukken en die gaan we samen systematisch analyseren. Aan het eind van de cursus sluiten we af met een zelftoets die we daarna samen bespreken.

(*Nieuw: de online cursus. Dit betreft meer bijeenkomsten van een kortere tijdsduur.)

De acht bijeenkomsten heb ik onderverdeeld in zes “theorie”avonden en twee praktijkavonden (-dagdelen). Deze heb ik toegevoegd omdat ik merkte dat we tijd tekort kwamen voor alles en dat die extra tijd vooral werd opgesnoept doordat er meer behoefte was om samen te oefenen. De eerste praktijkavond, begin van de cursus, gaan we afdrukken maken van onszelf. De tweede keer gaan we oefenen met wat we hebben geleerd. Die avond zal dus meer aan het eind plaatsvinden.

(Uiteraard zijn de “theorie”avonden ook uiterst praktisch ingericht en is er altijd ruimte voor praktische vragen. Juist door het toevoegen van de twee extra dagen is er nu meer ruimte voor alles.)

Je krijgt een map met hierin informatie en daarnaast maak je tijdens de cursus zelf (als je wil) aantekeningen. Ik adviseer je om het boek ‘Handanalyse en Zelfherkenning’ van Edo Sprong aan te schaffen (tip: Marktplaats).

Aan het eind van de cursus kan je over iemands handen het een en ander vertellen. Behalve dat dit leuk is, merk je ook dat je daardoor iemand (ook jezelf!) makkelijker begrijpt.

Bij genoeg interesse zullen we aan het eind van de cursus bekijken of we doorgaan met een groep. We zullen dan dieper de stof in duiken.

Klik hier voor meer praktische informatie.

Heb je interesse?  Neem dan even contact op: 06-34824165 / irenedebruin@ziggo.nl. Misschien staat er al een nieuwe cursus gepland! Kijk even hier in de agenda. Data worden in onderling overleg bepaald.

Meer informatie over handanalyse, klik hier.

 

Share Button