Persoonlijke meditatie

Wat we gaan doen, is heel gericht werken aan jouw groei. De meditatie* die we gaan doen is helemaal toegespitst op jouw situatie, jouw persoonlijkheid, jouw zielsontwikkeling en jouw vragen.

We bekijken samen waar we aan gaan werken, welke insteek we nemen en ik geef aan welke rol ik speel in dit proces. Het thema kan voortkomen uit een (kort) gesprek voorafgaand, of vanuit de analyse van je hand. Je kunt me ook een mail sturen waarin je je verhaal doet, dan kan ik bekijken wat ik voor je kan betekenen.

We kunnen werken aan heel uiteenlopende zaken, een levensvraag, iets waar je ‘altijd’ al mee rondloopt, of juist iets kleins wat om verheldering vraagt, wat je dan weer rust brengt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • persoonlijke groei/ontwikkeling door het krijgen van inzicht;
  • spirituele hulp/begeleiding;
  • transformeren van ongewenste patronen;
  • je (levens)doel vinden en je krachten leren kennen om dat te verwezenlijken;
  • etc.

Het geeft altijd inzicht en waar nodig of wenselijk handvatten om deze verkregen inzichten in te zetten in het dagelijks leven.

Opvallend is dat deze manier van werken vaak effectief is en er weinig sessies nodig zijn. Wel heeft dit als keerzijde dat je je bewust bezig moet houden met de integratie van het geleerde. In deze tijd van nieuwe energie gaat het proces soms echt razendsnel, maar we zijn enorm gewend aan onze oude patronen, gedachten en gewoontes (waar nog veel van de ‘oude’ energie in zit), dat we makkelijk terug kunnen vallen. We zijn ook niet gewend aan zulke snelle processen! Hier ligt een uitdaging, want het is zeker mogelijk het oude los te laten en VOL mee te gaan in de nieuwe energie, die vol Liefde en Vreugde is. Dit nemen we mee in de sessie en zo nodig coach ik je daarna nog, zodat je het nieuwe volledig kunt integreren. Het enige wat nodig is, is jouw intentie.

(*aan kinderen leg ik dit meestal uit als een dagdroom, dit geeft ook zo helder de sfeer weer waarin we werken!)