De ongeziene wereld

Ik krijg wel eens de vraag wie het nou zijn, die me inspireren. Het zijn lichtende wezens (sommigen zouden het engelen noemen misschien), die veel plezier hebben. Mijn eerste contact met hen, wat ik me herinner, was een vrolijk lachen. Hier werd ik vanbinnen zo vrolijk van dat ik hen wel móest uitstralen!

Later hebben sommigen zich wel kenbaar gemaakt. Sommigen zijn er persoonlijk voor mij, maar er zijn er ook die het heerlijk vinden om (soms via mij) ook contact te leggen met anderen. Dit is vooral het geval met een groepje artsen uit de lichtwereld. Laatst was ik bij een bijeenkomst van Elisa Namasté, en de artsen waren uit nieuwsgierigheid mee. Elisa deed een engelenmeditatie deed. Op een gegeven moment zei ze verrast (in het engels): “Hee, er zijn ook artsen uit de lichtwereld die rondlopen om mensen te helpen die fysieke klachten hebben!” O, ik had weer zo’n schik!

De ongeziene wereld die ik ken en waar ik hulp uit krijg is licht en liefdevol. Ook is er muziek en warmte. Het is vaak heel speels en tegelijk stralen ze uit precies te weten waar ze mee bezig zijn, wat me enorm vertrouwen geeft.

Daarnaast is er een wereld die stroperiger voelt. (Er zit wel wat tussen, twijfelgevallen, die kun je checken door goud Goddelijk licht te vragen, wat ik bij de minste twijfel doe.)

Die stroperige wereld is niet slecht (dat is echt ons aards oordelen), maar tevens niet bruikbaar. Net zoals dat hier mensen of plaatsen hulp nodig hebben, hebben ze daar ook soms hulp nodig. Dat is mijn expertise geworden. Dit werk weet ik heel grondig te doen.

Er zijn verschillende bewustzijnen en verschijningsvormen (van zowel de lichte als de stroperige wereld). Hierin ben ik inmiddels diepgaand geschoold en ik sta te popelen om mensen daarover verder te informeren. Sinds kort heb ik hiervoor toestemming uit de lichte wereld, dus ik ga er maar mee aan de slag!

Nu ons totale bestaan wordt opgeheven naar een ander trillingsniveau, worden deze bewustzijnen veel duidelijker en toegankelijker. Hierdoor worden mensen makkelijk geraakt en beïnvloed. Het is fijn als dat die fijne, vrolijke wezens zijn, die ons altijd willen helpen. Stel je daar maar voor open.

In Liefde!