Do 11 oktober 2018: Online kennismaking Handanalyse!

 
 
Ik ga eindelijk maar eens luisteren naar mijn leraar van de opleiding, Edo… Die zei me ooit eens dat ik serieus aan het werk moest met handanalyse, dat ik daar blij van zou worden. (Ik wist nooit of hij dit als geintje zei, omdat hij natuurlijk handanalyseleraar was.)
Maar gisteravond bedacht ik dit, iets wat te leuk lijkt om niet te doen, dus hoop ik dat je me helpt zodat ik het ook kán gaan doen. Want ik voel ineens een drive om dit aan te pakken! Edo lijkt gelijk te hebben………….
 
 
Ik wil online een kennismaking gaan geven over handanalyse. Lijkt me tof, gewoon vanuit je eigen huis, luie stoel, kennismaken met handanalyse. Middels een (hoeheetdatookalweer? serieus opgezocht….) video conference. (Mijn man weet hoe dit werkt en dat schijnt niet zo lastig te zijn.)
 
 
Wat gaan we doen?
Ik vertel wat je met handanalyse allemaal kunt en hoe het in zijn werk gaat om handen te lezen. En daarnaast wil ik jullie wat dingen vertellen wat je zelf kunt herkennen in handen. En wat dat dan aangeeft. Nu is dit natuurlijk nog heel basaal, dat kan niet anders, maar wel leuk en zeker herkenbaar!
 
 
Dus als je dit interessant vindt, dan laat je het me weten. Dan stuur ik je lesmateriaal toe en wat extra informatie, over de videoconference en dat het handig is om een schuifmaatje (of iets anders om te meten) erbij te hebben, en een koppie thee.
 
 
Owja, een moment…. dinsdag 25 september om 20.00 uur. Dan heb ik nog even tijd om alles op de rit te krijgen…. Spannennnnnnndddd…… Ik heb zin om er een superleuke en interessante kennismaking van te maken. (En het gaat gewoon door, ook al heb ik maar 1 deelnemer.)
 
 
Mocht je nou op dit moment niet kunnen, laat het me toch weten dat je interesse hebt! Dan plannen we gewoon nog een moment.
 
 
Deze kennismaking is uiteraard kosteloos. Het is voor mij ook een try-out…. Hopelijk gaat alles goed (volgens mijn man lukt dat gewoon, maar toch…). Natuurlijk zou ik het leuk vinden om misschien daarna met een groepje (misschien op deze manier) door te gaan en dan ook de introductiecursus zo te gaan geven, als het bevalt, maar dat kun je daarna zelf beslissen. Dan ga ik er een klein bedrag voor vragen.
 
 
Help me gerust als je dingen weet over dit soort conferences of als je mijn bericht kunt promoten of zo. Want ik weet dus echt niet hoe dat werkt. Delen mag natuurlijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!! 🙂
 
 
Dus neem even contact op als je interesse hebt. Je zit dan nergens aan vast, maar dan kan ik je de nodige informatie sturen. En dan krijg ik een beetje een beeld van het aantal
geïnteresseerden.
 
Hopelijk dan tot ziens!  ?
Share Button