Te koop: bordje Niet Storen…

welkomniet-storen

15 euro inclusief verzenden. Stuur me even een berichtje als je interesse hebt!

Zelf vind ik het fijn om af en toe een momentje helemaal voor mezelf te hebben. Soms heb ik dat zelfs nodig en is het bij sommige dingen die ik doe onwenselijk dat ik word gestoord. Mijn gezin is lief en houdt daar rekening mee, maar toch… Het kwam soms voor dat iemand toch even binnen kwam. Het leek dan om een onschuldig iets, maar voor mij of voor waar ik mee bezig was had dat enorm impact. En dat kunnen ze gewoon niet altijd inschatten, ik vergeef ze.

Dus ik heb een leuke oplossing gezocht, zodat ik hen op een vriendelijke manier kan laten weten dat ik echt niet gestoord wil of kan worden. Een bordje, dat ik op Niet Storen kan draaien. Dit werkt! En toen een vriendin dit zag, wilde ze dit ook… Misschien zijn er wel meer mensen die deze oplossing graag willen! En het is ook wel een heel lief cadeautje voor iemand van wie je weet dat die ook momenten voor zichzelf nodig heeft.

Voor 15 euro wil ik graag zo’n deurhanger voor je maken (inclusief verzenden). Dan heb je een uniek, met liefde handgemaakt niet-storen-bordje. Ik gebruik wel een kopie van de afbeelding, maar die kleur ik met de hand helemaal mooi in (met prachtige kleurpotloden die ik met moederdag kreeg), zodat de kleuren helemaal helder en mooi zijn. Ik lak het af met een heel subtiele lak speciaal voor schilderijen, zodat het niet een glimmend ding wordt (je ziet de lak niet zitten), maar dat het toch beschermd is.

Lieve groetjes, logootje2A