Eindelijk!…

De praktijk is weer aardig op gang. We hebben in het kerkje een heerlijke praktijkruimte weten te creëren. Je kunt je voorstellen dat hier een prachtige, liefdevolle energie hangt en ik voel me dankbaar dat ik hier mag werken. Dat deze fantastische plek op ons pad is gekomen, ongelooflijk!

Het schijnt hier een kruispunt van leylijnen te zijn. Dat zou verklaren waarom het hier zo bijzonder voelt. Je kunt je voorstellen dat sessies hier op een bijzondere manier verlopen.

Binnenkort is hier een introductieworkshop handanalyse gepland. Daarnaast zijn er ook weer mensen die hebben afgesproken voor individuele sessies. Dat zijn sessies transpersoonlijke therapie, een diepgaande therapievorm die ik graag vergelijk met dagdromen. Meer informatie vind je hierover elders op deze site. Bij een eerste ontmoeting maken we handafdrukken, wat ons meteen veel inzicht geeft. Vanuit die handafdrukken kan ik heel gerichte therapie aanbieden.

Wat ik ook erg leuk vind om te doen, heb ik gemerkt, is mensen dieper kennis te laten maken met handanalyse. Op het moment ben ik individueel aan het werk met een lieve vrouw die graag en grondig aan zichzelf werkt en tegelijkertijd meer wil leren van handanalyse. Dit is een heerlijke combinatie!

Ik heet je graag welkom in het kerkje. Neem gerust contact op als je meer wil weten, wat ik misschien voor je kan betekenen.

Tot gauw!   logootje2A

cropped-kerk-maart-1.jpg

Leave a Comment