Hoi iedereen!

Dit voelt spannend en geweldig tegelijk, deze website. Mensen die mij kennen zullen dit wel snappen. Hier wil ik delen waar ik blij van word. Ik hoop anderen te inspireren, zoals anderen mij ook hebben geïnspireerd, en meer voor me hebben gedaan… O, wat ben ik hen dankbaar, want zonder hen had ik dit nooit gedurfd!

Eerst maar even Leer-Saam linken. Via Leer-Saam mag ik een aantal kinderen helpen: Leer-Saam.

En dit is ook fantastisch werk om te mogen doen, het Bosch Leerorkest. Dankzij mijn viooljuf ben ik hierbij terecht gekomen. Geweldig leuk en dankbaar werk. Ik pas er wel bij, je moet er wel een beetje prettig gestoord voor zijn: Viool.

Voorheen had ik mijn werk als handanalist en transpersoonlijk therapeut hier staan: Handreik. En de therapie die Marcel en ik hadden opgezet, speciaal voor kinderen vind je hier: Integrale Therapie voor Kinderen.

Eigenlijk wil ik dit alles nu eindelijk eens gaan integreren. Ik voel dat dit mooi en krachtig is. In grote lijnen zie ik het voor me. Ik ben heel benieuwd wat de uiteindelijke vorm zal zijn! Deze site zal meegroeien….

Leave a Comment